top of page

We bouwen aan een nieuwe website.

(maar nog net iets harder aan ons bezorg-netwerk)

cityslim?

CitySlim ontwikkelt krachtige last-mile software die gericht is op professionele fietskoeriers en andere bedrijven die actief zijn in duurzame stedelijke logistiek.

Daarnaast bouwen we hard aan een logistiek netwerk voor duurzame pakketverzending en stadsdistributie in België. Dat wil zeggen dat we via partnerships met lokale fietskoeriers pakketten bezorgen in intussen meer dan 9 Belgische steden. 🚴🏼🚴🏼

 

Zo bieden we een uitstootvrije bezorg-oplossing aan retailers en e-commerce bedrijven : van lokale boekhandels en bloemenwinkels tot internationale webshops.
 

Momenteel zijn we actief in Antwerpen, Brussel, Gent, Mechelen, Leuven, Luik, Deinze, Kortrijk, Hasselt en Aalst 🖐🖐

ship-from-store

Voor Krëfel  en Nespresso verzorgen we uitstootvrije e-commerce leveringen in een groeiend aantal Belgische steden.

Via een koppeling met de webshop van de klant worden fietsleveringen automatisch herkend, uitgefilterd per stad en aangemaakt in CitySlim, waarna ze kunnen uitgevoerd door lokale, professionele fietskoeriers.

Bestellingen in de webshop kunnen ingevoerd worden tot 22u om gegarandeerd de volgende dag geleverd te worden met de fiets vanuit de lokale Krëfel of Nespresso shop. Zowel de verzender als de eindklant kunnen het hele lever-proces live volgen en hebben de mogelijkheid om last-minute instructies en bezorgopties door te geven. Hierdoor bereiken 99.6 % van onze fietsleveringen hun bestemming bij een eerste bezorgpoging.

e-commerce

Wanneer een klant 100% groene leveringen wil aanbieden in stedelijk gebied maar niet over lokale winkelpunten beschikt of geen afzonderlijke logistieke stroom wil uitbouwen, bieden wij heel graag een totale ontzorging.

Dit betekent dat CitySlim zowel de (dagelijkse) pickup in de winkel of distributiecentrum van de klant doet en de "overnight" sortering en linehaul van de pakketten verzorgt naar de lokale hubs van de fietskoeriers. Pakketten worden dan gegarandeerd next-day bezorgd, overdag, 's avonds of in tijdslots naar keuze.

Omdat we hier controle hebben over de volledige logistieke keten en de kwaliteit, efficientie en klant-ervaring bij fietsleveringen sowieso zeer groot is, zorgen we hierbij - samen met onze lokale partners - voor een ongekend duurzame pakketbezorging.

Express betekent een groene oplossing op maat. Ben je een lokale verzender met kleine volumes of e-commerce platform met honderden leveringen per dag : wij denken graag met je mee en zorgen voor een unieke oplossing.

meer info?

We geven graag wat meer uitleg of helpen je bij je concrete  bezorgopdracht  via  info@cityslim.be

CitySlim © 2022. Handled with ❤️ in Belgium.

bottom of page